Om Hestehavegaard_________________________________________

 
Historie
Hestehavegaard har været i familiens eje siden 1987, hvor den i mange år fungerede som udlejningsbolig. I 1999 overtog de selv gården, hvor den undergik en total istandsættelse. I dag ejes Hestehavegaard af Thomas Jørgensen og drives som maskinstation. Den har løbende udviklet sig og har skabt en stabil kundekreds samt et bredt udvalg af services. Som en del af udviklingen åbnede Hestehavegaard i november 2006 en gårdbutik. I forvejen solgte Hestehavegaard hø, halm og wrap, men der opstod hurtigt et behov for også at kunne sælge foder.
 
I starten var butikken primært henvendt til hesteejere, men også foder til hunde, katte, fugle og gnavere er blevet en del af sortimentet. Butikken kan i dag betjene en bred kundegruppe og tilføjer til sortiment efter behov.
 
Hestehavegaard er i konstant forandring og tilskriver løbende nye kapitler. Det skaber muligheder der i sidste ende vil være til gavn for kunderne – både hos maskinstationen og gårdbutikken.
 
Værdier
Hos Hestehavegaard mener vi, at en professionel indgangsvinkel og engagement til opgaven skaber de bedste resultater og langsigtede samarbejdsrelationer.
 
Maskinstationen drives med lang erfaring inden for faget, hvilket betyder at vi kan yde en effektiv og fleksibel service samt en kompetent rådgivning, der tilsammen skaber de bedste forudsætninger.
 
Gårdbutikken er et ønske om at kunne imødekomme kundernes behov, året rundt, når det gælder foder. Hestehavegaard ønsker at blive kundernes fortrukne leverandør af foder, ved at tilbyde et omfattende sortiment af foder, som supplement til hø, halm og wrap.
 
Vi ønsker at blive totalleverandør af foder. Det skal være nemt og enkelt at give dyrene kvalitet. For vores kunder betyder det, at de kun skal køre et sted hen.
Hestehavegaard - din totalleverandør af foder.
/butik.jpg
/14.jpg
Hestehavegaard | Aagerupvej 88 | 4140 Borup | Tlf: 23 80 11 53

Log in | Sitemagic CMS